Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "EVOLUUTION PETOS" by Adnan Oktar " eBook PDF Kindle ePub Free

EVOLUUTION  PETOS

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: EVOLUUTION PETOS
  • Author : Adnan Oktar
  • Release Date : January 02, 1991
  • Genre: Science & Nature,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 755 KB

Description

Nimellä Harun Yahya teoksensa julkaiseva kirjailija syntyi Ankarassa vuonna 1956. Päätettyään peruskoulutuksensa Ankarassa hän opiskeli taiteita Mimar Sinan -yliopistossa Istanbulissa sekä filosofiaa Istanbulin yliopistossa. 1980-luvulta alkaen kirjoittaja on julkaissut monia poliittisia, tieteellisiä ja uskontoon liittyviä kysymyksiä käsitteleviä kirjoja. Harun Yahya on tunnettu kirjailijana, joka on kirjoittanut hyvin tärkeitä teoksia paljastaakseen evolutionistien petoksen ja heidän väitteidensä pätemättömyyden sekä synkät kytkennät darwinilaisuuden ja veristen ideologioiden välillä. 


Hänen kirjailijanimensä koostuu nimistä Harun (Aaron) ja Yahya (John) kahden uskon puutetta vastaan taistelleen kunnioitetun profeetan muistoksi. Profeetan sinetillä kirjailijan teosten kannessa on symbolinen, teosten sisältöön liittyvä merkitys. Tämä sinetti edustaa Koraania Jumalan viimeisenä kirjana sekä hänen ja Profeettamme, kaikista profeetoista viimeisen, viimeisenä sanana. Koraanin ja Sunnan johdatusta seuraten Harun Yahya on asettanut päätavoitteekseen osoittaa vääräksi jokainen Jumalan kieltävien ideologioiden opinkappale ja saada ”viimeinen sana” hiljentääkseen täydellisesti hyökkäykset uskontoa vastaan. Kirjailija käyttää korkeimman viisauden ja moraalisen täydellisyyden saavuttaneen Profeetan sinettiä merkkinä aikomuksestaan sanoa tämä viimeinen sanansa.


Kaikki nämä kirjailijan teokset keskittyvät yhteen päämäärään: hän tahtoo välittää ihmisille Koraanin sanoman ja siten rohkaista heitä ajattelemaan perustavia uskontoon liittyviä kysymyksiä kuten Jumalan olemassaoloa, hänen ykseyttään ja tuonpuoleista, ja näyttää Jumalan kieltävien järjestelmien kuluneet perusteet ja harhautuneet aikaansaannokset.


PDF Books Download "EVOLUUTION PETOS" Online ePub Kindle